"Excelenţă în Managementul Afecţiunilor Oculare şi ale Sistemului Nervos Periferic"
Clinica Medicală Neuroptics Cris
 
EMG - Electromiografie

Cabinet NEUROPTICS Ce este EMG / VCN ?

EMG / VCN sunt prescurtările de la electromiografie şi viteze de conducere nervoasă, motorii ( VCM ) şi respectiv senzitive ( VCS ).

În majoritatea cazurilor se efectuează numai vitezele de conducere nervoasă cu electrozi de suprafaţă. Acestea evaluează viteza şi eficacitatea cu care nervii membrelor trimit semnale la muşchi sau preiau informaţiile de la nivelul pielii şi ne permit astfel să ne mişcăm şi să simţim.

Electromiografia cu electrod ac, dacă este solicitată de medic, este un test suplimentar efectuat asupra muşchilor pentru a vedea dacă produc activitate electrică normală sau anormală şi se execută de obicei după completarea studiilor de conducere nervoasă.

Pentru a ne ajuta vă rugăm să purtaţi haine lejere. Trebuie să continuaţi să vă luaţi medicaţia curentă (cu excepţia Miostinului sau Mestinonului care NU se administreză cu 6 ore înaintea examinării ) şi mâncaţi normal.

Vă rugăm NU folosiţi în ziua examinării creme de corp, soluţii uleioase sau farduri dacă examenul este facial.

Întreaga procedură durează aproximativ 30 minute.
 
Oftalmologie - Clinica Medicală Neuroptics Cris Cabinet NEUROPTICS

În cadrul clinicii medicale de oftalmologie, pacienţii pot beneficia de un consult complet de specialitate, oferit de Dna. Dr. Cristina Beşleagă, medic primar oftalmolog, Doctor în Ştiinţe Medicale, cu aparatură medicală Hi-tech.

Cabinet NEUROPTICS Clinica Medicală Neuroptics Cris, este amenajată modern, dispune de aparatură performantă, unde pacientului i se oferă toată atenţia şi confortul necesar.

 
Chirurgie Plastică - Clinica Medicală Neuroptics Med

Se pot efectua consultații și tratamente de tip chirurgie plastică cu precădere cele ce vizează afecțuni ale nervilor periferici.


 
Optică medicală Neuroptics Med

Optica medicală oferă servicii complete, bucurându-se de o colaborare prietenoasă cu furnizorii şi pacienţii care vin în cabinetul nostru.

Atmosfera în sala de aşteptare este placută, pacienţii se pot delecta cu reviste medicale, broşuri de specialitate, pliante cu oferte promoţionale, T.V., iar copii sunt întâmpinaţi cu bomboane şi jucării.

Oferim consiliere de specialitate la cel mai înalt nivel.

Venind în spijinul pacienţilor noştrii livrăm comezile de ochelari şi lentile de contact prin curierat rapid.

Executăm reparaţii de ochelari.

Cabinet NEUROPTICS La cererea pacienţilor noștri sau la nevoie masurăm GRATUIT, cu ajutorul Auto-Lensmetrului, dioptriile lentilelor oftalmice.

Optica noastră colaborează cu furnizori de renume mondial pentru:

* Lentile aeriene:
  • ITAL - LENTI
  • Tokai
  • Hoya
  • Rodenstock
  • Essilor
  • Zeiss
* Lentile de contact şi soluţii:
  • Johnson&Johnson
  • Ciba vision
  • Cooper Vision
Cabinet NEUROPTICS
Str. General Barbu Vlădoianu, nr. 2, Sector 1, Bucureşti

Telefon: 021.222.02.55

Fax: 021.222.04.62

Cabinet NEUROPTICS