"Excelenţă în Managementul Afecţiunilor Oculare şi ale Sistemului Nervos Periferic"
Clinica de Neurologie și Oftalmologie Neuroptics Cris
 
Optica medicală Neuroptics Med și produse oftalmologice

RAME ochelari
 1. Distanţă
 2. Aproape (citit)
 3. Distanţă plus aproape (bifocali)
 4. Distanţă plus intermediar şi aproape (progresivi)

Rame, lentile şi accesorii Ramele semnate de designerul Loris Azzaro sunt întotdeauna la loc de cinste în clasamentul celor mai calitative și elegante branduri din lume. Aceste "mici bijuterii" au fost și sunt create pentru diferite categorii de purtători, dar de fiecare dată au reușit să impresioneze prin eleganță și rafinament cele mai pretențioase cerințe.

Și cum un asemenea brand caracterizat prin stil, design excepțional, dar mai ales calitate își propune ca de fiecare dată să vă surprindă, vă amintim că toate ramele achiziționate sunt însoțite de toc și lavetă.

Garanția oferită de producător materialului folosit pentru crearea ramelor este 24 de luni și astfel indiferent de modelul ales vă veți bucura de o calitate pe termen lung și de admirația celor din jur.

RAME (materiale)
 1. plastic
 2. metal
 3. titan
 4. titan flex
 5. aur placat
 6. sandwich nano-flex, placat cu aur i paladium

Rame, lentile şi accesorii Designerii brandului Henry Jullien, sunt creatorii materialului sandwich nano-flex, un material mai ușor decât titanul. Ramele sunt create în Franța cu multă măestrie de maeștrii francezi, fiind încadrate în categoria de lux, cu modele deosebit de elegante și o gamă variată de metale și pietre prețioase.

Ramele din această categorie sunt realizate din metale nobile precum: aurul, sandwich-ul nano flex și paladiumul.

Datorită tehnologiei și materialelor folosite, au cea mai bună rezistență în timp cât și la variațiile de temperatură (cald – rece). Garanția oferită de producător este 36 de luni, timp în care vă puteți bucura de un aspect și un confort deosebit.

 
Rame, lentile şi accesorii Ramele din imagine, Thierry Mugler, Alviero Martini, Clark, Azzaro, Chariol, Charmant, Henry Julllien, sunt furnizate de  Sover Optica și avem deosebita plăcere de a vă prezenta câteva caracteristici pentru fiecare brand în parte:
 • Thierry Mugler - creator autentic de rame exclusiv pentru femei, seducător prin excelență, recunoscut pe plan mondial, ne încântă cu modele de rame în diverse combinații precum plastic cu metal în forme extravagante. Garanția oferită de producător este 24 de luni, timp în care doamnele se vor simți elegante și răsfățate.
 • Alviero Martini - un brand ce provine din minunata Italie, recunoscut pentru folosirea pielii aplicată pe brațele ramelor. Formele mari, finisajele corecte și gravura hărții pe brațele ramelor sunt o excepție în moda opticilor medicale, reprezentând o atracție pentru majoritatea purtătorilor de ochelari. Garanția oferită purtătorilor de acest brand este 24 de luni.
 • Azzaro - recunoscut prin calitate, finețe și eleganță pentru aplicarea cristalelor Swarovski dar și finisajul brațelor, fascinează de fiecare dată chiar și cele mai rafinate preferințe ale purtătorilor. Materialele folosite pentru obținerea ramelor sunt: oțelul și acetatul de celuloză. Garanția oferită de producătorul brandului, pentru purtători este 24 de luni.
 • Chariol - un brand elvețian, deosebit, încadrat în categoria de lux. Materialele (oțelul, titanul și acetatul de celuloză) cât și culorile (negrul, auriul, argintiul, maronul) sunt caracteristici forte ale stilului elegant. Garanția oferită modelelor noi expuse în cadrul simpozionului de la Geneva este 24 de luni.
 • Charmant - ramele ce poartă numele acestui brand sunt elegante, rafinate și oferă un confort perceptibil în timpul purtării, datorită materailelor folosite: oțelul, titanul, acetatul de celuloză, iar garanția oferită de producător este 24 de luni.
 • Henry Jullien - un brand de top din categoria de lux. Designerii recunoscuți mondial folosesc aurul pentru obținerea ramelor încântătoare prin excelență.

RAME CU REGIM SPECIAL
 1. Post operator pe timp de zi
 2. Post operator pentru zi şi noapte
 3. Ochi uscat
 4. Protecţie suplimentară

RAME protecţie solară
 1. Protecţie UV 400 NM şi/ polarizate
 2. Soare (cu posibil dioptrie)
 3. Clip-on maro/gri (peste ramă)
 4. Rama plus clip-on ataşat

Ramele de soare prezentate sunt diferite branduri precum: Roberto Cavalli, Alviero Martini, Blumarine, Thierry Mugler, HIS, folosind lentile de soare și lentile polarizante.
Lentila de soare are filtru de protecție împotriva razelor de tip UVA și UVB, ce poate ajunge până la 400 nm. Lentila polarizantă, filtrează cantitatea de lumină optimă ochiului fiecărui pacient. De asemenea, un rol principal al lentilei de soare este acela de a proteja retina de razele ultraviolete de tip UVA și UVB, cele din urmă fiind periculoase atât pentru ochi cât și pentru piele.

Ochelarii de soare au calitatea de a opri razele soarelui să mai ajungă în ochi, ei fiind recomandați tuturor categoriilor de vârstă, pe toată perioada anului.
Reflexiile cele mai puternice fiind de la zăpadă, trebuie să specificăm că, ochelarii de soare trebuiesc purtați inclusiv în zilele cu mai puțin soare sau chiar când este înnorat.
Este indicat ca ochelarii de soare să nu lipsească persoanelor care practică diverse sporturi (înnot, volei, surfing, drumeții) și diferite activități la altitudini înalte deoarece, stratul atmosferic ce absoarbe radiațiile este mai subțire, razele soarelui sunt mult mai nocive iar riscul este mare.

Ochelarii de soare oferă printre altele o claritate deosebită vederii, nepermițând razelor ultraviolete să perturbe imaginea, și ne ajută semnificativ să nu mai strângem ochii sau chiar să lăcrimăm.
În final vă recomandăm cu toată căldura și încrederea să purtați ochelari de soare, pentru a vă proteja sănătatea ochilor dumneavoastră, dar să nu uitați că achiziția acestora este foarte importantă și obligatorie ca ea să se facă doar din cadrul Opticilor Medicale sau din locurile special autorizate, pentru a beneficia de adevărata lor protecție împotriva razelor de tip UVA și UVB.
 
LENTILE oftalmice:
 1. Monofocale
 2. Bifocale
 3. Progresive
 4. De calculator
 5. Şofat pe timp de zi
 6. Şofat pe timp de seară
 7. Drivewear fotocromatice polarizante (şofat zi plus seară)
 8. Fotocromatice cu/fără dioptrie (maro/ gri)
 9. Polarizante cu/fără dioptrie (maro/gri/verde)
 10. Sport cu antireflex (innot/ iarnă)
 11. Polarizante sport cu antireflex (policarbonat)
 12. Progresive polarizante
 13. Progresive sport fotocromatice (maro/gri)
 14. Progresive sport polarizante
 15. Progresive drivewear
 16. Fashion style cu/fără dioptrie (roz, mov, galben, portocaliu, etc)
* Lentilele de ochelari pot fi imbunătăţite cu orice tip de tratament, în funcţie de recomandarea medicului

 
Accesorii
 1. Suport ochelari
 2. Şnur ochelari
 3. Lavete
 4. Serveţele umede
 5. Soluții întreținere ochelari

LENTILE de CONTACT MOI
 1. Monofocale
 2. Torice (pentru astigmatism)
 3. Cosmetice (colorate)

SOLUŢII ÎNTREŢINERE LENTILE DE CONTACT
 1. OPTI-FREE PURE MIOST 300 ml (plus recipient).

PICĂTURI OFTALMICE şi SUPLIMENTE NUTRITIVE RETINIENE
 1. Lacrisek Plus - Spray
 2. Hyabak protector 0,15%
 3. Optive
 4. Nutrof total (30 cp)
 5. Vitreoclar
 6. Blepharoshampoo
 7. Mirtilene Ginkgo
 8. XanterNet
 9. Ocunet - servetele sterile pentru igiena perioculara (20 plicuri)
 10. Maxiven 20 capsule
 11. Vitreoxigen 20 comprimate efervescente
 12. Epinerv 30 tablete
 13. Thealoz Duo
 14. Edenorm 5%
 15. Systane Gel Drops
 16. Macushield
 17. Cicaderm Regenerator Tisular
 18. Allergoftyll
 19. Myoops (30 cp)
 20. Iridium - servetele sterile (20 plicuri)
 21. Systane Lid Wipes - servetele sterile (30 buc)

Rame, lentile si accesorii Rame, lentile si accesorii Rame, lentile si accesorii